dyqanionline.com -

Kalo biznesin
tënd në internet!

Ndërtojmë Dyqanin tuaj Online
Në Vetëm 72 orë

KONTAKTO TANI!
Jeni GATI per te Shitur Online?

DO JU NDERTOJME NJE WEBSITE
ECOMMERCE PER T’JU DHENE MUNDESINE
TE OFRONI PRODUKTET TUAJA ONLINE PER
KLIENTET TUAJ (B2C APO B2B)

Nisur nga situata aktuale shumë kompani të vogla, të mesme dhe të mëdha duhet ti ndalojnë apo ti kufizojnë veprimet e tyre tregtare për shkakt të rrezikut të infektimit virusal nga CoronaVirus Covid-19.

Me kufizime të orareve për lëvizjen e njerëzve do të jetë e pamundur ti shërbesh klientëve brenda kushteve të sigurisë së ruajtjes së shëndetit.
Për sigurinë tuaj dhe të njerëzve që punojnë me ju!
Për sigurinë e klientëve tuaj!
Për vazhdimësi të biznesit tuaj dhe në kohë të vështira!

NDERTIMI I NJE FAQE ECOMMERCE është NJË ZGJIDHJE E SHPEJTË për të bërë të mundur vazhdimin e biznesit tuaj nëpërmjet internetit.

Falë përvojës tonë me Zhvillim platformash Ecommerce, do të merrni në përdorim një produkt të Kolauduar, të Testuar dhe të Gatshëm për të ofruar produktet tuaja online për klientë fundorë (B2C) apo B2B.

NË 72 ORËT E ARDHSHME TI MUND TË FILLOSH TË SHESËSH PRODUKTET E TUA NË INTERNET.
ÇFARË TË NEVOJITET?
 • 1 domain aktiv – www.EmriBiznesit.al
  ( mund të përdorësh domain aktual që ke ose mund të aktivizojmë një të ri )
 • Lista e produkteve bazë dhe foto të tyre
 • Një person përgjegjës që të koordinojë procesin mes nesh dhe biznesit tuaj

Dhe cdo gjë tjetër e bëjmë ne!

 

Pavarësisht nëse jeni një Supermarket ushqimor, një dyqan që
ofron produkte të kujdesit personal apo higjienës, depo
farmaceutike apo dyqan veshjesh, këpucësh apo aksesorësh,
kancelari, kompjuter, celulare etj…

 

NE KEMI ZGJIDHJEN E PERSHTATSHME PER JU!

Zgjidh një nga paketat më poshtë dhe fillo të shesësh tani!
Starter
€99 / muaj
€0 / muaj
 • Domain
 • Server Google Cloud
 • Certificate SSL e perfshire
 • Template me perzgjedhje
 • Fluks i plote email transaksional
 • Katalog Produktesh (50 – 1000 produkte)
 • Menaxhim Stoku magazine online
 • Modul per aplikimin e Promocioneve
 • Editim dhe perditesim i Skedave te Produkteve
 • Perditesim automatik ditor I Cmimeve
 • Databaze klientesh
 • Sistem pagesash Cash on Delivery
 • Deri ne 50.000 vizita ne muaj

Tarifë instalimi: €249

Blije tani
Paketa Baze
€199 / muaj
€99 / muaj
 • Domain
 • Server Google Cloud
 • Certificate SSL e perfshire
 • Template me perzgjedhje
 • Fluks i plote email transaksional
 • Katalog Produktesh (1001 – 5000 produkte)
 • Menaxhim Stoku magazine online
 • Modul per aplikimin e Promocioneve
 • Editim dhe perditesim i Skedave te Produkteve
 • Perditesim automatik ditor I Cmimeve
 • Databaze klientesh
 • Sistem pagesash Cash on Delivery
 • Deri ne 100.000 vizita ne muaj

Tarifë instalimi: €249

Blije tani
Paketa Premium
€299 / muaj
€199 / muaj
 • Domain
 • Server Google Cloud
 • Certificate SSL e perfshire
 • Template me perzgjedhje
 • Fluks i plote email transaksional
 • Katalog Produktesh (5000 – 10 000 produkte)
 • Lidhja dhe Menaxhim Stoku me magazine online
 • Modul per aplikimin e Promocioneve
 • Editim dhe perditesim i Skedave te Produkteve
 • Perditesim automatik i  Cmimeve me procedure Batch
 • Databaze klientesh, lidhje me CRM te klientit
 • Integrim me Loyalty Program te klientit
 • Sistem pagasash cash on delivery / Paypal / Credit Card
 • Reserve and Collect
 • Dergimi i Porosive ne sistemin financiar te klientit dhe lidhja me te
 • Deri ne 250.000 vizita ne muaj
 • APP Android / IOS

Tarifë instalimi: €249

Blije tani
Ofertat janë të vlefshme për aktivizimin në Muajin e Parë.
 • Ndërtoni Faqen tuaj Ecommerce, duke paguar Vetëm Aktivizimin + një tarifë mujore përdorimi.
 • Ne do ju asistojmë me Suport Teknik dhe do ju këshillojmë si të realizoni këtë proces në mënyrën më efektive.
 • Kjo është Zgjidhja më e Shpejtë dhe funksionale për të reaguar në situatën ku ndodhemi e cila të jep siguri për një biznes të vazhduar!
 • TANI është koha të keni platformën tuaj online për të vazhduar të bëni Biznes të Suksesshëm!